GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος για την κάθοδο στις εκλογές: «Μικρή σημασία έχει αν θα ηγηθώ εγώ»

 Δύο «βόμβες» έριξε χθες βράδυ ο Βαγγέλης Βενιζέλος λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Με συνέντευξή του στο Mega αν...

 Δύο «βόμβες» έριξε χθες βράδυ ο Βαγγέλης Βενιζέλος λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Με συνέντευξή του στο Mega ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη σχολιάζοντας μάλιστα ότι χρειάζονται και αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα και παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι ο ίδιος επικεφαλής της παράταξης της Κεντροαριστεράς εφόσον αποφασιστεί κοινή κάθοδος.
«Τι πιστεύετε ότι θα οχυρωθώ πίσω από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ; Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά» είπε για να συμπληρώσει ότι «δεν μοιραζόμαστε ρόλους σε ένα κλειστό δωμάτιο. Το ποιος θα παίξει ρόλο θα εξαρτηθεί και από την στιγμή» ενώ αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του στην ερώτηση για τον προσωπικό του ρόλο: «Μικρή σημασία έχει αν θα ηγηθώ εγώ» είπε χαρακτηριστικά. 
Ο κ. Βενιζέλος πέταξε καρφιά για την διθυραμβική είσοδο του κ. Παπανδρέου στο συνέδριο σχολιάζοντας: Το συνέδριο ήταν σεμνό  και λιτό. Πρέπει καθένας να έχει επίγνωση της κατάστασης και πώς το δείχνουμε αυτό στον κόσμο…»  
Για τον κ. Σαμαρά είπε πως κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και προσέθεσε ότι «έστω και αργά προσχώρησε σε μια πολιτική αλλάζοντας την αντιμνημονιακή του θέση» ωστόσο υποστήριξε ότι η πλειοψηφία που κυβερνά συγκροτήθηκε λόγω της αντοχής του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στο δημόσιο τομέα, δήλωσε πως δεν έχει τεθεί θέμα απολύσεων. Για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), είπε χαρακτηριστικά πως «το χαράτσι θα αποδειχτεί ότι ήταν ο πιο ήπιος φόρος» εξηγώντας ότι απέφερε στα έσοδα του κράτους 2 δισ. ευρώ ενώ τα μέτρα του Νοεμβρίου ήταν ύψους 14,5 δισ.
Μιλώντας για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι το Κίνημα έδειξε ότι μπορεί να αναστηθεί, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το «πρώτο Συνέδριο της νέας εποχής» καθώς, όπως είπε, πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες.  

Άρτεμις Παραδείσου

1 σχόλιο

  1. Ε' δεν πείθει κανέναν ο κ. Β.Βενιζέλος λέγοντας ότι έχει μικρή σημασία αν θα ηγηθεί ο ίδιος.
    Αυτός που έκανε τα πάντα για να ηγηθεί, δεν μπορεί σήμερα να πείσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση