GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφεση Μπερλουσκόνι για τη διατροφή-μαμούθ

Έφεση άσκησαν οι συνήγοροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εναντίον δικαστικής απόφασης που ορίζει ότι πρέπει να καταβάλει ως διατροφή 100.000 ε...

Έφεση άσκησαν οι συνήγοροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εναντίον δικαστικής απόφασης που ορίζει ότι πρέπει να καταβάλει ως διατροφή 100.000 ευρώ την ημέρα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, πριν από περίπου ένα μήνα ο Μπερλουσκόνι και η κυρία Λάριο συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στην πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης η έπαυλη του Μακέριο, κοντά στο Μιλάνο, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με αντάλλαγμα την μείωση του ποσού της διατροφής.
Το ποσό που φέρεται να πρότεινε ο Μπερλουσκόνι αγγίζει «μόλις» το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ η διατροφή-«μαμούθ» που επιδικάστηκε είναι της τάξης των 36 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.
Το εφετείο του Μιλάνου αναμένεται να συνεδριάσει για να εξετάσει τα αιτήματα του πρώην πρωθυπουργού, μέσα στον Απρίλιο.
«Η αρχική απόφαση για τον προσδιορισμό της διατροφής είναι δίκαιη. Είμαστε βέβαιοι ότι, στο τέλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα συμμορφωθεί με την ετυμηγορία της δικαιοσύνης», δήλωσε η δικηγόρος της Βερόνικα Λάριο, Ανναμαρία Μπερναρντίνι Ντε Πάτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση