GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Θα κατέβω και πάλι στις εκλογές, θα κερδίσω και θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος

Έξαλλος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με όσα είπε νωρίτερα από το βήμα του δημοτικού...

Έξαλλος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με όσα είπε νωρίτερα από το βήμα του δημοτικού...
συμβουλίου ο γ.γ. δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται για τη μεταφορά των αρχαιοτήτων από το σταθμό Βενιζέλου του μετρό. Ο κ. Σιμόπουλος άφησε αιχμες ότι ο δήμαρχος κρατά στάση υπέρ της διατήρησης των αρχαιοτήτων για λόγους πολιτικούς. Συγκεκριμένα, είπε: «Δήμαρχε, πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις φωτιές του λαϊκισμού. Να βλέπουμε καθαρά κι όχι με ορίζοντα τις επόμενες εκλογες. Να απομονώσουμε τις φωνές αυτών που βρίσκονται πολύ κοντά μας και προκρίνουν απόψεις περί τραμ. Μην επιτρέπετε να μπούνε στη σκηνή διάφοροι αυτόκλητοι σωτήρες της πόλης. Πρέπει να παλέψουμε μαζί να δώσουμε τέλος σε μια διένεξη που δίχασε την πόλη.Μην αφήσετε να παιχτεί κομματικό και πολιτικό παιχνίδι πάνω στο έργο του μετρό».
Ο Γιάννης Μπουτάρης σήκωσε το γάντι κι απάντησε: «Κ. Σιμόπουλε, ποσώς με ενδιαφερει να είμαι δήμαρχος και την επόμενη τετραετία. Επειδή όμως θα κατέβω, θα κερδίσω και θα είμαι δήμαρχος και πάλι, τη δουλιεά που ανέλαβα και θα την τελειώσω με τον καλυτερο δυνατό τρόπο». O κ. Μπουτάρης επανέλαβε ότι θα πρέπει να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη διατήρηση του αρχαίου συνόλου στο σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση