GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχώριστες φίλες Βανδή-Σκορδά

Αχώριστες φίλες έχουν γίνει η Δέσποινα Βανδή με την Φαίη Σκορδά. Η μετακόμιση της τραγουδίστριας στα νότια προάστια, όπου διατηρεί την οι...

Αχώριστες φίλες έχουν γίνει η Δέσποινα Βανδή με την Φαίη Σκορδά. Η μετακόμιση της τραγουδίστριας στα νότια προάστια, όπου διατηρεί την οικία της και η οικογένεια Λιάγκα έχει φέρει τις δυο γυναίκες ακόμα πιο κοντά.
Πρόσφατα, ως νέες γειτόνισσες, πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή έξοδο στο θέατρο "Badminton" για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε". Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη και την Φαίη Σκορδά επισκέφτηκαν το "Shamone".
Δείτε τις φωτογραφίες από το περιοδικίο "Hello!":





Πηγή: Hello!


1 σχόλιο

  1. Ερχεται "κουρεμα" κι εδω;!

    H κυβέρνηση, που ως συνήθως κρύβει την αλήθεια, θα σφάξει τις καταθέσεις των πολιτών στο αμέσως προσεχές διάστημα, διότι «σκάνε» 44 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από ομόλογα που έχουν πάρει στο όνομά τους ελληνικές Τράπεζες. Από πού θα βρει το κράτος να πληρώσει αυτά τα ομόλογα; Επειδή τα 44 δις ευρώ είναι αδύνατον να τα πάρουν μέσα από νέα μέτρα (είναι τεράστιο ποσό), θα εφαρμόσουν το μοντέλο της Κύπρου!

    Να προχωρήσουμε σε μια ακόμη πιο ριψοκίνδυνη πρόβλεψη; Πιθανώς το πλιάτσικο θα γίνει πάλι σε αργία, για να πιαστεί ο κόσμος στον ύπνο με πιθανότερο τριήμερο αυτό του Αγίου Πνεύματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση