GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιστέκονται οι φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

«Το σχέδιο "Αθηνά" ακόμα και στη δήθεν βελτιωμένη μορφή του, δεν βασίζεται σε επιστημονικά και εκπαιδευτικά κριτήρια, αναιρώντα...

«Το σχέδιο "Αθηνά" ακόμα και στη δήθεν βελτιωμένη μορφή του, δεν βασίζεται σε επιστημονικά και εκπαιδευτικά κριτήρια, αναιρώντας τα κριτήρια τα οποία το ίδιο το υπουργείο έχει θεσπίσει» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
«Βάσει αυτού του σχεδίου και παρά το γεγονός ότι το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σαν ίδρυμα, πληροί τις προδιαγραφές και καθίσταται βιώσιμο, απορροφάται από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και δημιουργείται ένα νέο ίδρυμα, υπό το γενικό τίτλο ‘ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων’.
Έπειτα από ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου, αποφασίστηκε πως σαν ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, διεκδικούμε να μην κλείσει κανένα τμήμα, σχολή και ίδρυμα, να αποσυρθεί το σχέδιο "Αθηνά" στο σύνολό του και να μην απαξιωθούν τα πτυχία μας. Απαιτούμε δημόσια, δωρεάν και ανώτατη εκπαίδευση για όλους χωρίς διαχωρισμούς ανάμεσα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ» τονίζουν οι φοιτητές.

1 σχόλιο

  1. Οχι. Επιστημονικο και εκπαιδευτικο κριτιριο αποτελει το συνθημα καθε πολη και πανεπιατημιο και καθε κωμοπολη ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση