GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρουν ρολό κιμά με αλογίσιο κρέας

Η βρετανική εταιρεία Tesco ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει από τα ράφια των σουπερμάρκετ τα κατεψυγμένα ρολά κιμά που παρασκευάζει και τα ...

Η βρετανική εταιρεία Tesco ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει από τα ράφια των σουπερμάρκετ τα κατεψυγμένα ρολά κιμά που παρασκευάζει και τα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν αλογίσιο κρέας σε ποσοστό 2-5%.
Η απόσυρση αφορά τα ρολά βάρους 600 γραμμαρίων με την επωνυμία Tesco Simply Roast Meatloaf που παρασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2012-Ιανουαρίου 2013 από την Eurostock, στο Κρέγκαβον της Βόρειας Ιρλανδίας.
Η Tesco διευκρίνισε ότι θα ολοκληρώσει την έρευνά της ώστε να διαπιστώσει την προέλευση του κρέατος αυτού προτού αποφασίσει εάν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την προμηθεύτρια εταιρεία.
Ο τεχνικός διευθυντής της Tesco, Τιμ Σμιθ, είπε ότι από τους ελέγχους που έγιναν σε άλλα 15 προϊόντα που παρασκευάζει ο ίδιος προμηθευτής δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.
Μέχρι σήμερα η Tesco έχει ελέγξει περισσότερα από 500 προϊόντα της και σε τέσσερα από αυτά έχει εντοπιστεί DNA από κρέας αλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση