GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ο πατέρας του Πιστόριους

Σχεδόν είκοσι ημέρες μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, ο πατέρας του Χένκε, προκαλεί με τις δηλώσεις του για ...

Σχεδόν είκοσι ημέρες μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, ο πατέρας του Χένκε, προκαλεί με τις δηλώσεις του για την οπλοκατοχή, εξοργίζοντας το Αφρικανικό Εθνικό Κονγκρέσο.
Στην εφημερίδα Telegraph δήλωσε ότι τα όπλα είναι απαραίτητα στη Νότια Αφρική, γιατί η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί επικίνδυνα.
Στη συνέχεια είπε ότι ο γιος του, Όσκαρ, χρειαζόταν το όπλο, γιατί η κυβέρνηση απέτυχε να προστατέψει την λευκή κοινότητα.
Αυτή η δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και στους κόλπους της οικογένειάς του, η οποία μέσω του εκπροσώπου της είπε χαρακτηριστικά: " Τα σχόλια αυτά δεν εκπροσωπούν την άποψη του Όσκαρ και των άλλων μελών της οικογένειας".
Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αφρικανικού Κονγκρέσου, Jackson Mthembu είπε: " Όχι μόνο είναι αναληθής η δήλωση ( ότι δεν προστατεύει η κυβέρνηση την λευκή κοινότητα) αλλά είναι και ρατσιστική. Είναι λυπηρό ότι επέλεξε να πολιτικοποιήσει ένα τραγικό συμβάν που είναι ακόμα νωπό στη μνήμη εκείνων που έχουν πληγωθεί αλλά και του κόσμου".
Στη συνέχεια δήλωσε την ικανοποίηση του για την οικογένεια Πιστόριους, η οποία δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις του πατέρα.
Να σημειώσουμε μόνο ότι η οικογένεια του Πιστόριους έχει στην κατοχή της 55 όπλα, πολλά από τα οποία είναι κυνηγητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση