GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προϊόντα τουρκικής προέλευσης χωρίς πιστοποίηση σε σχολεία του Έβρου

Προϊόντα τουρκικής προέλευσης, αμφιβόλου ποιότητος, πωλούνται σε...

Προϊόντα τουρκικής προέλευσης, αμφιβόλου ποιότητος, πωλούνται σε...κηλικεία σχολείων στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ και το "e-evros.gr".
Το φαινόμενο της πώλησης τυροπιτοειδών και ψωμιού, προέλευσης Βουλγαρίας και Τουρκίας συνεχίζει να προβληματίζει, όχι μόνο τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και τη Συντεχνία Αρτοποιών του νομού.
Μιλώντας στην "ΕΡΑ" ο αντιπρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών, Πολυχρόνης Αλεξούδης, διευκρίνισε ότι, παρά το γεγονός ότι διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι, πρατήρια άρτου αλλά και παντοπωλεία συνεχίζουν να πωλούν ποσότητες- κυρίως προψημένου ψωμιού-, οι οποίες δεν έχουν πιστοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές.
Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι οι καταναλωτές, τις περισσότερες φορές, δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του ψωμιού που αγοράζουν, από συγκεκριμένα καταστήματα. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν προτιμούν μη συσκευασμένο άρτο.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση