GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονικές πλημμύρες στη Βραζιλία

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο διασώστες έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην ...

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο διασώστες έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην τουριστική περιοχή της Πετρόπολις, μια ορεινή περιοχή της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία.
«Είμαστε σε ύψιστη επιφυλακή», δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Σέρτζιο Καμπράλ που ζήτησε από τους πολίτες «να εγκαταλείψουν τις περιοχές που διατρέχουν κίνδυνο» και να κατευθυνθούν σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης τα οποία έχουν οργανώσει οι αρχές.
Η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ επικοινώνησε με τον κυβερνήτη της επαρχίας από τη Ρώμη, όπου βρίσκεται για την ενθρόνιση του νέου Πάπα, για να προσφέρει ομοσπονδιακή βοήθεια για την ανακούφιση των πληγέντων.
Στην Πετρόπολις που βρίσκεται 68 χιλιόμετρα βόρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσα σε 24 ώρες έπεσαν 390 χιλιοστά βροχής, όταν ο μέσος όρος για όλο το μήνα Μάρτιο είναι 270 χιλιοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση