GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Τώρα: Οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα...

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και οι πρώτοι Αγανακτισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, αντιδρώντας στην οικονομική ...


Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και οι πρώτοι Αγανακτισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τα μέτρα λιτότητας που έχουν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση και την ανεργία την πλειοψηφία των Ελλήνων.
Δείτε τις φωτογραφίες: 







3 σχόλια

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση