GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννη:Εθνική υπόθεση ο τουρισμός

«Εθνική υπόθεση αποτελεί για την Ελλάδα ο τουρισμός», τονίζει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στη γερμανική οικονομική ε...

«Εθνική υπόθεση αποτελεί για την Ελλάδα ο τουρισμός», τονίζει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στη γερμανική οικονομική εφημερίδα "Der Handelsblatt" και προσθέτει ότι «η Γερμανία αποτελεί παραδοσιακά μια από τις σημαντικότερες αγορές».
Η κυρία Κεφαλογιάννη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ) στην οποία συμμετέχει ο ΕΟΤ με περίπτερο 900 τμ και 58 συνεκθέτες.
Το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε χθες και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, μαζί με τον υφυπουργό Εργασίας και εντεταλμένο της στην Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ και παράγοντες της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας.
Τους υποδέχθηκαν ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Πάνος Λειβαδάς, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο διευθυντής του ΕΟΤ στην Γερμανία Παναγιώτης Σκορδάς και ο Έλληνας πρεσβευτής στο Βερολίνο Δημήτρης Ράλλης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Handelsblatt, «οι τουριστικές αφίξεις στην Ελλάδα από τη Γερμανία ήταν το προηγούμενο έτος μειωμένες, προφανώς εξαιτίας των αντιγερμανικών αισθημάτων σε ορισμένες περιοχές», ωστόσο, όπως σημειώνει «η τουριστική αγορά δίνει ελπίδες στην Ελλάδα, αφού ο αριθμοί των κρατήσεων για τις προσεχείς καλοκαιρινές διακοπές έχει αυξηθεί σημαντικά, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και κατά διψήφιο ποσοστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση