GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξετάζεται η βίαιη προσαγωγή συγγενών του Παπακωνσταντίνου

Ακόμα και η βίαιη προσαγωγή των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξετάζεται σε περίπτωση που δεν καταθέσουν καν υπόπνημα στην Προανα...

Ακόμα και η βίαιη προσαγωγή των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξετάζεται σε περίπτωση που δεν καταθέσουν καν υπόπνημα στην Προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού για την υπόθεση της "λίστα Λαγκάρντ".
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, κανένας από τους τέσσερις στενούς συγγενείς του κ.Παπακωνσταντίνου δεν προτίθεται να προσέλθει να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή, καθώς ενημέρωσαν μέσω των δικηγόρων τους ότι έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον οικονομικό εισαγγελέα και ήδη έχουν καταθέσει εκεί.
Σύμφωνα με πηγές της Προανακριτικής, που επικαλείται το MEGA, αυτό έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν με την πιο πρόσφατη εκείνη του Βατοπαιδίου. Τότε, οι μοναχοί που εμπλεκόνταν στην υπόθεση, χρησιμοποίησαν την ίδια δικαιολογία, ωστόσο είχαν πάει στην προανακριτική και κατέθεσαν ένα υπόμνημα.
Σε περίπτωση που δεν γίνει καν αυτό, σκέφτονται στην Προανακριτική πως θα χειριστούν τις νέες εξελίξεις. Πηγές προσκείμενες στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, σύμφωνα MEGA, λένε ότι αν δεν έρθουν καθόλου, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της βίαιης προσαγωγής τους, με την έννοια ότι η παντελής απουσία των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου αποτελεί προσβολή για την Επιτροπή.
Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης εκτιμά ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν την ίδια δικαιολογία με τους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών τόσο ο Ιωάννης Διώτης όσο και ο Γιάννης Καπελέρης.
Την ίδια στιγμή, ακυρώθηκε το ραντεβού του πρόεδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργου Ζαννιά με το ΣΔΟΕ και θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Το πόρισμα με τα αναλυτικά στοιχεία από το ΣΔΟΕ και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τις κινήσεις των λογαριασμών των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν θα έρθει στη βουλή αύριο Τρίτη, ενδεχομένως αυτό θα γίνει την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση