GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λαγκάρντ πετάει για Κίνα

Στην Κίνα θα μεταβεί η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, από τις 6 έως τις 8 Απριλίου προκειμένου να παραστεί στην Οικονομική...

Στην Κίνα θα μεταβεί η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, από τις 6 έως τις 8 Απριλίου προκειμένου να παραστεί στην Οικονομική Σύνοδο Κορυφής. Κατά το ταξίδι της η Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τις νέες κινεζικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις.
«Η Λαγκάρντ θα μεταβεί στη Χαϊνάν για το Φόρουμ Μπόα, το αντίστοιχο του Φόρουμ του Νταβός για την Ασία», πρόσθεσε ο Ράις.
«Στην Κίνα, θα συναντηθεί με τις αρχές της χώρας καθώς και εκείνες άλλων χωρών της Ασίας», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος λέγοντας ότι θα είναι η πρώτη επίσκεψή της μετά την πρόσφατη μεταβίβαση της εξουσίας στο Πεκίνο.
Ο Ράις είπε ακόμη ότι η Λαγκάρντ θα συζητήσει με τις κινεζικές αρχές, «τη μεγεθυνόμενη θέση» της χώρας τους στην παγκόσμια οικονομία και τις «προκλήσεις» που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση