GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάσικος: Η κυπριακή βουλή δεν θα ψηφίσει την απόφαση

«Η ψηφοφορία μάλλον θα γίνει, αλλά η Βουλή δεν θα περάσει την απόφαση, είναι σχεδόν σίγουρο», είπε για την απογευματινή ψηφοφορία στην Κυ...

«Η ψηφοφορία μάλλον θα γίνει, αλλά η Βουλή δεν θα περάσει την απόφαση, είναι σχεδόν σίγουρο», είπε για την απογευματινή ψηφοφορία στην Κυπριακή Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Σωκράτης Χάσικος, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Κύπριου υπουργού:
 -Μετά την υπαναχώρηση του Eurogroup, για να προστατευθούν οι καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ, το θέμα είναι που θα βρει η Κύπρος τα 5,8 δις. Ο ένας τρόπος είναι και άλλη φορολόγηση, στις μεγάλες καταθέσεις,  ο άλλος τρόπος είναι με δανεισμό από άλλες χώρες (Ρωσία, Κίνα) κάτι που δέχεται το Eurogroup και τέλος από ίδιες πηγές. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει.
-Εν αναμονή τηλεφωνήματος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά. Σε περίπτωση που δεν εξευρεθούν τα χρήματα, οδηγούμαστε σε χρεωκοπία.
-Ο κ. Αναστασιάδης, όταν πήγε στο Eurogroup, δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθήσει. Δεν εξέφρασε παράπονα για τη στάση της Ελλάδας. Η Ελλάδα έχει τα δικά της προβλήματα.
-Δεν βρήκαμε κανέναν συμπαραστάτη. Μόνο απειλές και εκβιασμούς. Είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο.
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση