GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μενού είχε αγριογούρουνο, φασιανούς και μπεκάτσες

Αγριογούρουνα, φασιανούς, μπεκάτσες και ζαρκάδια περιελάμβανε το μενού, του τραπεζιού που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας και οι...

Αγριογούρουνα, φασιανούς, μπεκάτσες και ζαρκάδια περιελάμβανε το μενού, του τραπεζιού που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας και οικοδεσπότες ήταν τα μέλη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Στη σύναξη αυτή, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ήταν βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία και άλλα κόμματα, αλλά και βουλευτές που δεν είχαν εκλεγεί.
Την παράσταση έκλεψε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Αθ. Ταβλούρος, ο οποίος όχι  μόνον είναι κυνηγός, αλλά όπως έλεγε υπερηφάνως διαθέτει ισχυρά όπλα για το κυνήγι των αγριόχοιρων. Έλεγε μάλιστα ότι έχει γεμίσει η χώρα από αγριόχοιρους και ότι το κυνήγι κάνει καλό στην οικολογία.
Σε άλλο τραπέζι που έγινε σε εστιατόριο, μετείχαν περίπου δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με την «Βηματοδότη», έφαγαν, ήπιαν και πλήρωσαν ρεφενέ 30 ευρώ έκαστος. Και στο τέλος, τραγούδησαν. Η βουλευτής Πιερίας της ΝΔ  Άννα Μάνη τραγούδησε το «Τζιβαέρι» και μετά το «Θεός αν είναι...». Η σύζυγος ενός βουλευτή της ΝΔ είπε δυο τρία τραγουδάκια στα ιταλικά.
Πηγή: Βηματοδότης

1 σχόλιο

  1. Στο μεταξύ, και ενώ η βραδιά κυλούσε υπέροχα, ο έλλην ψηφοφόρος έτρωγε αλβανικές κουράδες παρακολουθώντας Σουλεϊμάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση