GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορείται ότι έκαψε τη συζυγό του

Ο σύζυγος της 55χρονης γυναίκας που κάηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέα της Κορίνθου, συνελήφθη από την Πυρ...

Ο σύζυγος της 55χρονης γυναίκας που κάηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέα της Κορίνθου, συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που διεξήγαγε προανάκριση και φέρεται να είναι ο δράστης της φωτιάς που στάθηκε αφορμή να καεί η γυναίκα.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό από πρόθεση και τον παρέπεμψε στην Ανακρίτρια Κορίνθου. Μέσω του δικηγόρου του, ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε πενθήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

Η φωτιά στο σπίτι εκδηλώθηκε χθες λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα και όταν έφτασε η πυροσβεστική στο σημείο, εντόπισε νεκρή την γυναίκα, η ταυτότητά της οποίας μάλιστα βεβαιώθηκε από τον 65χρονο σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση