GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν σίτιση στους Κύπριους φοιτητές

Δωρεάν σίτιση στους Κύπριους φοιτητές Οδηγίες προς τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για ελεύθερη σίτιση όλων των Κυπρίων φοιτητ...

Δωρεάν σίτιση στους Κύπριους φοιτητές
Οδηγίες προς τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για ελεύθερη σίτιση όλων των Κυπρίων φοιτητών έχει δώσει από χθες το υπουργείο Παιδείας - ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε σχετική προτροπή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότη Μαριά.
Απέναντι στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την στάση που κράτησε η ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με την κυπριακή κρίση, ο υπουργός Παιδείας παρατήρησε πως τα γεγονότα, «πρέπει να βοηθήσουν όλους μας να αντλήσουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα, γιατί το τελευταίο πράγμα το οποίο νομίζω ότι αξίζει στον κυπριακό Ελληνισμό, είναι η καπηλεία του δράματος που αυτός διέρχεται».
«Για μένα, το συμπέρασμα είναι ότι εμείς πρέπει να θωρακίσουμε το κράτος μας, την οικονομία μας, την παιδεία μας, την υγεία μας. Πρέπει να προσπαθούμε μέσα σε αυτή την κρίση, με τις κατάλληλες πολιτικές και αλλαγές, να βελτιώνουμε τη θέση που βρισκόμαστε, για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ισχυροί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Αρβανιτόπουλος.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση