GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο - ντοκουμέντο από την απαγωγή στη Νιγηρία

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "Ansaru" ότι οι επτά όμηροι, που είχε απαγάγει σ...

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "Ansaru" ότι οι επτά όμηροι, που είχε απαγάγει στις 16 Φεβρουαρίου είναι νεκροί, οι κυβερνήσεις των χωρών απ΄ όπου κατάγονταν τα θύματα, προβαίνουν στην επιβεβαίωση της είδησης, διατυπώνοντάς την με ιδιαίτερη προσοχή.
Στις 19 Φεβρουαρίου το κανάλι enca είχε κάνει ρεπορτάζ για την απαγωγή, μέσα στο οποίο υπήρχε και μια φωτογραφία από την απαγωγή. Τα πρόσωπα των απαχθέντων, βέβαια, είναι καλυμμένα.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

5 σχόλια

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση