GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Δεν είμαστε κοντά σε συμφωνία

«Δεν είμαστε σε ακτίνα συμφωνίας με την τρόικα», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτερο στέλεχος της κυπριακής πλευράς, το οποίο...

«Δεν είμαστε σε ακτίνα συμφωνίας με την τρόικα», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτερο στέλεχος της κυπριακής πλευράς, το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Ο ίδιος αξιωματούχος απέδωσε την υπάρχουσα κατάσταση αποκλειστικά στην άκαμπτη στάση της εκπροσώπου του ΔΝΤ, η οποία όπως μας λέχθηκε χαρακτηριστικά, «κάθε μισή ώρα προβάλλει και νέες απαιτήσεις».

5 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΑΡΕΤΗ" ΚΑΙ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ", ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ROT = ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ SCHILD = ΑΣΠΙΔΑ .
    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΓΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΝΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ;
    ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΩΣ,ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ !
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Κύπρο
    Από Asterix – 23 Μαρτίου 2013..

    Είναι αργά τη νύχτα, έχω τελειώσει τις δουλειές μου και διαβάζω για την Κύπρο. Πραγματικά, είναι αδύνατον να βγάλω κάποιο συμπέρασμα από όλα αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Πρόκειται για την απόλυτη σύγχυση. Για εμένα τουλάχιστον.

    Είναι προφανές πως η προπαγάνδα κάνει πάρτι αυτές τις ημέρες.

    Αναλύσεις επί αναλύσεων, επιστολές, κόντρα επιστολές, φωνές, ουρλιαχτά, προδότες, πατριώτες, έχει χαθεί η μπάλα.

    Ρώσοι, Γερμανοί, η Τρόικα, τραπεζίτες, ολιγάρχες, καλές και κακές τράπεζες, καταθέσεις, κοιτάσματα, υδρογονάνθρακες και μέσα σε όλα αυτά η Κύπρος.

    Να πω «η Κύπρος μας»; Μήπως είναι λαϊκισμός; Μήπως είναι εθνικισμός; Μήπως δεν πρέπει; Μήπως θα με μαλώσουν τα παλικάρια που είναι στο payroll των Βγενόπουλων και προσποιούνται τους δημοσιογράφους και τους πνευματικούς ανθρώπους που δίνουν συμβουλές στην πλέμπα;

    Ρε άι στο διάολο ζώα!

    Η Κύπρος μας λοιπόν.

    Ένα πράγμα που σκέφτομαι είναι πως, αν οι Ελλαδίτες δεν είχαν γονατίσει, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά σήμερα για την Κύπρο.

    Βέβαια, έχουμε τεράστια ευθύνη για τη σημερινή μας κατάντια. Μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες τα τελευταία τρία χρόνια. Αποδειχτήκαμε λίγοι. Και παρτάκηδες.

    Δεν με παρηγορεί το γεγονός πως και οι Κύπριοι δεν ευτύχησαν ιδιαίτερα με τους πολιτικούς τους ηγέτες. Μακάρι να είχαν επιλέξει πιο άξιους. Θα τους ήταν πολύ χρήσιμοι σήμερα.

    Έχω την εντύπωση πως αμφότεροι ψηφίζουμε όλους τους ξεπουλημένους. Και κοιμόμασταν όρθιοι.

    Δεν πρόκειται για τις τράπεζες. Το κόλπο είναι για να πατήσουν γερά στην Κύπρο με τις εταιρείες τους . Γερμανοί, Ρώσοι, Αμερικανοί; Όλοι μαζί; Ξέρουμε πως αυτό είναι το σχέδιο. Μαζί με την παράδοση των κατεχόμενων στην Τουρκία.

    Δεν έχω καμιά συμβουλή να δώσω στους Κύπριους, αν και το φτωχό μυαλό μου λέει πως πρέπει η Κύπρος –όπως και η Ελλάδα- να βγει από το ευρώ.

    Αυτές τις ημέρες, θα ήθελα να ήμουν πιο δυνατός. Θα ήθελα να είμαι ο Σούπερμαν. Ή ο Ωνάσης. Για να μπορέσω να τους βοηθήσω.

    Τόσοι Έλληνες «εθνικοί ευεργέτες» και «πατριώτες», κανείς δεν έκανε μια κίνηση για την Κύπρο. Σκυλιά που περιμένουν το κομμάτι τους. Και πολλοί απ’ αυτούς έχουν ευθύνη για την χρεοκοπία της Κύπρου. Και της Ελλάδας.

    Χωρίς γεωπολιτικές αναλύσεις, χωρίς «λογικές» σκέψεις και επιχειρήματα, αλλά μόνο με το συναίσθημα και με το στομάχι, εγώ είμαι με τους Κύπριους.

    Όχι με τον Αναστασιάδη, ούτε με τον Χριστόφια. Με τους Κύπριους.

    Είμαι με τους Κύπριους ολόκληρος. Από την κορυφή ως τα νύχια.

    Έτσι, για την αλητεία.

    Και για την πατρίδα.

    Που την ξεσκίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρετε ότι έχετε και δεν έχετε από Ελληνικές Τράπεζες γιατί θα κλαίτε σε 15-20 ημέρες .. τα κλειδιά πάνε στην Ντοϊτσε Μπανκ και αν δεν πιάνουμε τους στόχους { δεδομένο ότι θα τους πιάσουμε ΠΟΤΈ} θα κουρεύουν, θα βάζουν πλαφόν, θα κατάσχουν έστω τα λίγα ευρουλάκια σας...ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΌΣΟΙ ΈΧΕΤΕ ΈΣΤΩ 1.000 ευρώ στης Ελληνικές τράπεζες και πάρετετα...

    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε ΜΑΛΑΚΕΣ θα τους είχαμε ανατρέψει αν είσαστε σταθεροί στης απόψεις σας .. ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΊ ΈΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ {ΑΛΛΆ ΑΚΟΎΓΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΆ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ}... Μάνο με τον ΛΑΟ να σας στηρίζει, να κάνει υπομονή μπορείτε θα μπορούσαν να ανατραπούν ΌΛΑ.. ΒΆΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΥΡΏ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ... {ΑΝ ΘΑ ΛΈΓΑΤΕ, ΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΘΑ ΤΟ ΧΈΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΏ ΚΆΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ} Όταν ένα οχυρό πάει να διαπραγματευτή ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ οι πολιορκητές το έχουν πάρει ...

    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ...{ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΩΣ ΠΆΝΤΑ ΟΙ ΛΊΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΚΑΝ ..ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΈΠΑΙΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ}


    χμ χμ...Η Κύπρος ήταν μόνο ...εμ δεν θα είναι μόνο η Κύπρος ΑΔΩΝΙ-ΑΥΤΙΑ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ-ΤΣΙΠΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΙ- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΣ.....

    Από Asterix – 23 Μαρτίου 2013..Έκτακτη φορολόγηση καταθέσεων και στην Ισπανία..

    Σε επιβολή φόρου επί των καταθέσεων προχωρά και η Ισπανία, δημιουργώντας ένα επίφοβο κλίμα στην ΕΕ ότι τα χρήματα των καταθέσεων των πολιτών είναι ανυπεράσπιστα στις «ληστρικές» επιθέσεις των κυβερνήσεων{Δ! ΡΑΙΧ}.

    Σύμφωνα με τον υπουργό επί του προϋπολογισμού Cristobal Montoro ο φόρος που θα επιβληθεί θα είναι της τάξης του 0,2% όπου μέσω αυτού εκτιμάται ότι θα συγκεντρωθούν περί τα 3 δισ. €.

    Βέβαια ο Ισπανός υπουργός έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο φόρος αυτός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο, αλλά ποιος θα μπορούσε να τον πιστέψει ιδιαίτερα, αυτές τις ώρες όπου η ευρωζώνη πλήττεται καίρια από την κρίση. Τέτοιες ενέργειες δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στους καταθέτες των ευρωπαϊκών τραπεζών θέτοντας σε κίνδυνο όλο το ευρωοικονομικό οικοδόμημα.

    Ακριβώς ισχυρίζεται ο Jaime Becerril, αναλυτής της JP Morgan, ο οποίος πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος φόρος είναι μια «επικίνδυνη κίνηση η οποία επιλέγεται να γίνει σε μια άσχημη στιγμή».

    Για τον ίδιο, αυτή η νέα φορολογία δεν είναι τόσο διαφορετική από την αντίστοιχη που επιλέγει για την Κύπρο, λέγοντας πως έτσι η ισπανική κυβέρνηση ουσιαστικά τιμωρεί την αποταμίευση σε καιρούς λιτότητας.

    «Είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει κίνδυνος από εκροές κεφαλαίων, αν και η ακριβής φύση των καταθέσεων που επηρεάζονται από αυτό το φόρο είναι ακόμα αβέβαιη. Αλλά η «αβεβαιότητα» δεν είναι ποτέ καλός φίλος της οικονομικής σταθερότητας» σημείωσε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ...ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..

    www.crossed-flag-pins.com

    Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

    Σύμφωνα με την κ. Νούλαντ και απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο ο κ. Κέρι συνομίλησε τόσο με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, όσο και με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Κασουλίδη, ανέφερε ότι ο κ. Κέρι συνεχάρη τον κ. Αναστασιάδη για την εκλογή του στην Προεδρία της Κύπρου, επισημαίνοντας ότι για τη συνομιλία Κέρι-Αναστασιάδη υπήρξαν «κάποιες παράξενες αναφορές του Τύπου», όπως είπε. Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «ο υπουργός Εξωτερικών συζήτησε μαζί του για τη σημασία να επιστρέψουν στην προώθηση μιας διευθέτησης στο νησί, ώστε να επιστρέψουν στις συνομιλίες για μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία».

    Αναφερόμενη στην οικονομική κρίση, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι «ο κ. Κέρι ξεκαθάρισε πως οι ΗΠΑ την επιτηρούν στενά». Επίσης, αναφορά έκανε και στην απόφαση κυπριακού δικαστηρίου σε βάρος μέλους της οργάνωσης Χεζμπολάχ. Την καταδικαστική απόφαση χαιρέτισε χθες με σχετική δήλωσή της.

    Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση των ΗΠΑ στο «ενεργειακό παιχνίδι» που παίζεται από πολλές χώρες στη Μεσόγειο, η κ. Νούλαντ δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να ερευνήσει για ενέργεια ανοιχτά των ακτών της και συνεχίζει να το υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουμε την κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματευτική διαδικασία, στα πλαίσια των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, για την επανένωση του νησιού σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία», επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι ΗΠΑ πιστεύουν πως τα αποθέματα αερίου του νησιού και όλοι οι φυσικοί πόροι θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση