GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος κατά Παπανδρέου για το χασίς

Καμμένος κατά Παπανδρέου για το χασίς Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή, το νομοσχέδιο περί ναρκ...

Καμμένος κατά Παπανδρέου για το χασίς

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή, το νομοσχέδιο περί ναρκωτικών που συζητείται στη βουλή. Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι στο άρθρο 29 του νομοσχεδίου διαπιστώνει κανείς ότι η Βουλή αποποινικοποιεί την καλλιέργεια χασίς.

«Το αντιλήφθηκα αυτό, όταν είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε σε life style περιοδικό να βάλουμε ο καθένας μία γλάστρα με χασίς στο σπίτι του και ότι δεν αποτελεί ταμπού η εθνική ταμπού η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη. Τότε κατάλαβα και πρέπει να ψάξουμε καλύτερα το νομοσχέδιο και βρήκα το άρθρο 29. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που πριν από 15 χρόνια έδωσε αυτή τη συνέντευξη να έρχεται σήμερα, προκειμένου να επικροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα από την συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά», τόνισε ο κ. Καμμένος.
«Η τότε ΝΔ όχι απλώς ξεσηκώθηκε αλλά το κύριο θέμα της προεκλογικής εκστρατείας τη συγκεκριμένη χρονιά», επεσήμανε.
«Τελικά φαίνεται ότι ο κ. Παπανδρέου επικρατεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, καταλήγοντας, ότι αυτό «ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι εκείνων, που υποστηρίζαμε ότι η καλλιέργεια ναρκωτικών στο σπίτι θα οδηγήσει σε βαριά ναρκωτικά και στο θάνατο πολλές χιλιάδες παιδιά».
Σημειώνεται ότι στη βουλή, όπου ψηφιζόταν η τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και των εταιρειών Kavala Oil και Energean Oil εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Κόμματα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση