GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του φοιτητή

Επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την πορεία της υγείας του φοιτητή του ΤΕΙ ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Ε...

Επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την πορεία της υγείας του φοιτητή του ΤΕΙ ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εκδόθηκε το μεσημέρι.
«Ο 23χρονος φοιτητής παραμένει κλινικά σε σταθερή κατάσταση και υπό καταστολή με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. Σήμερα, από την ιατρική ομάδα της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου διενεργήθηκε διαδερμική τραχειοστομία ώστε να καταστεί δυνατή η σταδιακή μείωση των επιπέδων καταστολής και ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας. Στόχος είναι η προοδευτική αποδέσμευση από τον μηχανικό αερισμό με συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον ασθενή», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα για τους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,
Ο ένας έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να πάρει εξιτήριο.
Ο άλλος που παραμένει στην εντατική αποσωληνωμένος είναι σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση