GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουξεμβούργο: Πρέπει να βοηθήσουμε την Κύπρο

«Πρέπει να βοηθήσουμε την Κύπρο - είναι και προς το συμφέρον μας. Η χώρα δεν πρέπει να χρεοκοπήσει» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών του Λου...

«Πρέπει να βοηθήσουμε την Κύπρο - είναι και προς το συμφέρον μας. Η χώρα δεν πρέπει να χρεοκοπήσει» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Λουκ Φρίντεν, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βερολίνου rbb και προειδοποίησε για τον κίνδυνο να διαταραχθεί συνολικά η αξιοπιστία της ευρωζώνης.
Ο κ. Φρίντεν επισήμανε ότι το Eurogroup επιμένει ότι το σύνολο του ποσού συμμετοχής της Κύπρου στο σχέδιο διάσωσης πρέπει να ανέρχεται στα 5,8 δισ. ευρώ, διευκρίνισε ωστόσο ότι η Λευκωσία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες από το δικό της σχέδιο και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο οικονομικό μοντέλο της χώρας.
Ανέφερε, ακόμα, ότι ο ίδιος θα υποδεχόταν ως θετική εξέλιξη τη συμμετοχή της Ρωσίας στο σχέδιο διάσωσης της Κύπρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Λουξεμβούργο: Πρέπει να βοηθήσουμε την Κύπρο
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ...
    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...
    \ΜΕΡΚΕΛ: ΡΙΞΕ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΗ...
    \ΣΟΪΜΠΛΕ: ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθενας τον κωλο του κοιταζει.Το Λουξεμβουργο αρχισε ν οσφριζετε κινδυνο των καταθετων του,οι οποιοι ως γνωστο ειναι τοιχοδιοκτες και λιγο πολυ η τυχη θα τους επιφυλαξει τα ιδια με αυτα της κυπρου.
    Σε λιγο ερχετε η σειρα του Σαν μαρινο και του Μονακου.Εκει να δειτε φιλοι μου ξεπλημα που γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση