GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλκοόλ και σεξ σκότωσαν πατέρα τεσσάρων παιδιών

Μια νύχτα με πολύ αλκοόλ και ενδεχομένως...

Μια νύχτα με πολύ αλκοόλ και ενδεχομένως... έντονο σεξ, κόστισε τη ζωή σε έναν 37χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα όπου κατοικούν αλλοδαπές, οι οποίες εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα της Άρτας! Μια από τις αλλοδαπές ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε παρέλαβε τον άτυχο κτηνοτρόφο από τη Λιμίνη Άρτας με χαμένες τις αισθήσεις του.
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του που σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών οφείλεται σε παθολογικά αιτία. Ωστόσο, ο 37χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα από τα κλαμπ της περιοχής των Αγίων Αναργύρων πριν καταλήξει στο «ροζ» διαμέρισμα, όπου είναι άγνωστο ακόμη αν είχε ερωτική επαφή με τις ενοίκους ή όχι. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διατάχθηκε νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση