GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηκωστής: Ο Πρόεδρος με διαβεβαίωσε για τα Ταμεία και τις θέσεις εργασίας

«Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο αφενός να διασφαλιστούν τα Ταμεία Προνοίας των τραπεζικών υπαλλήλων και αφετέρου να διασφαλιστούν οι θέσεις ερ...

«Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο αφενός να διασφαλιστούν τα Ταμεία Προνοίας των τραπεζικών υπαλλήλων και αφετέρου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, Λοϊζος Χατζηκωστής, εξερχόμενος της Βουλής, ενώ συμπλήρωσε ότι έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις από τον Κύπριο Πρόεδρο.
Ο κ. Χατζηκωστής εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το αν ψηφιστεί σήμερα το επίμαχο νομοσχέδιο που αυτή την ώρα συζητείται στη Βουλή, καθώς υπάρχουν πολλές διαφωνίες μεταξύ των βουλευτών, και ανέφερε χαρακτηριστικά «ο καθένας λέει ό,τι θέλει».
Ο κ. Χατζηκωστής ανέφερε επίσης ότι λέχθηκε στη Βουλή, πως τα νομοσχέδια που κατατέθηκαν στη Βουλή και συζητούνται αυτή τη στιγμή, περί εξυγίανσης του τραπεζικού τομέα, έχουν ημερομηνία 15 Ιανουαρίου.
Τέλος, ο ο πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, προανήγγειλε ότι θα έχει διαρκείς συναντήσεις με τους αρμόδιους μέχρι να καταλήξουν σε «κάτι λογικό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση