GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστά σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, λόγω της συμμετοχής της Πα...


Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού...
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αναφέρει ότι σύμφωνα με το νέο προσχέδιο για το Οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού, αποσπώνται ζωτικές διευθύνσεις από την Γενική Γραμματεία Πολιτισμού ενώ κάτω από τις τρεις διευθύνσεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας «συνενώνονται με απαράδεκτο τρόπο διαφορετικά επιστημονικά και διοικητικά αντικείμενα».
Οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτύρονται, διότι το εν λόγω οργανόγραμμα καταργεί όλες τις διευθύνσεις Διοικητικού και Οικονομικού του ΥΠΠΟ, όπως και την Γενική Γραμματεία, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν προηγηθεί από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν.
Σε συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Τζαβάρας με την Ομοσπονδία εξήγησε πως από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης επί του σχεδίου οργανισμού λειτουργίας του ΥΠΠΟ».

Πληροφορίες: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση