GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον τελικό ο Δουβαλίδης

Στον τελικό ο Δουβαλίδης Στον τελικό των 60μ με εμπόδια προκρίθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης που τερμάτισε τέταρτος στην πρώτη ημιτελική σειρ...

Στον τελικό ο Δουβαλίδης

Στον τελικό των 60μ με εμπόδια προκρίθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης που τερμάτισε τέταρτος στην πρώτη ημιτελική σειρά. Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε ακόμα πιο γρήγορα από την πρωινή του επίδοση, σε 7,64 που είναι η καλύτερη του για εφέτος.
Πρώτος τερμάτισε ο Ιταλός Νταλ Μόλιν σε 7,58, δεύτερος ο Γάλλος Μαρτινό σε 7,61 και τρίτος ο Ρώσος Σαμπάνοφ σε 7,63.
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Μπανιώτης στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών του ύψους για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 2,23μ. με την πρώτη προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια απέτυχε στα 2,28μ. Θα πρέπει να πούμε ότι ο Μπανιώτης της προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρούταν από ίωση. Το όριο των 2,31μ. δεν κατάφερε να τα περάσει κάποιος αθλητής.
Πρώτος αναδείχθηκε ο Ρώσος Σεργκέι Μουντρόφ που πέρασε με την πρώτη τα 2,28μ. και δεύτερος ο Μισέλ Ανανί από τη Γαλλία με το ίδιο ύψος που αποτελεί την καλύτερή του για εφέτος.


Πηγή: pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση