GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η ακύρωση του μνημονίου...

Ανακοίνωση με αφορμή τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης στην Τρόικα, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων την ...

Ανακοίνωση με αφορμή τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης στην Τρόικα, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων την ανάγκη ακύρωσης της μνημονιακής πολιτικής.
"Ενώ η αποτυχία του μνημονιακού προγράμματος ομολογείται ακόμα και από τους συντάκτες του και η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πιο ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που αποδομεί συνολικά την Ευρώπη, η κυβέρνηση επιμένει στην τυφλή προσήλωση στις επιταγές των δανειστών", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
"Είναι αδύνατον να κρύψει μέσα από επικοινωνιακά παιχνίδια τη διάλυση της οικονομίας και της κοινωνίας από το μνημόνιο. Είναι αδύνατο να πείσει τον οποιοδήποτε ότι διαπραγματεύεται για τα συμφέροντα της χώρας, όταν έχει ήδη συμφωνήσει σε νέες απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου έναντι πινακίου φακής. Η τρόικα έρχεται για μια ακόμη φορά να πιέσει για την ταχύτερη και πιο σκληρή εφαρμογή του μνημονίου και θα συναντήσει μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό έτοιμους να υλοποιήσουν περισσότερα ακόμα κι από αυτά που θα τους ζητήσουν".
Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι "δεν υπάρχει άλλος δρόμος αξιοπρέπειας και κοινωνικής δικαιοσύνης εκτός από αυτόν της ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τη στήριξη της απασχόλησης είναι η ακύρωση της μνημονιακής πολιτικής, η φορολογική δικαιοσύνη και η στήριξη των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση