GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουριές: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να καταθέσουν

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης παραστάθηκαν σήμερα οι συνήγοροι των 20 υπόπτων για την επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» ...

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης παραστάθηκαν σήμερα οι συνήγοροι των 20 υπόπτων για την επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, οι οποίοι ζήτησαν για λογαριασμό των πελατών τους, να ενημερωθούν για την δικογραφία που έχει σχηματιστεί μέχρι στιγμής από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Τα 20 άτομα, δια των συνηγόρων τους, ζήτησαν προθεσμία να καταθέσουν ανωμοτί, την προσεχή Τρίτη, διάστημα στο οποίο θα εξετάσουν την δικογραφία και θα απαντήσουν αναλόγως.
Όπως επισήμανε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αδαμίδης, η δικογραφία αποτελείται από 750 σελίδες και περίπου 50 DVD με οπτικοακουστικό υλικό διάρκειας μιας ώρας το καθένα.

Δείτε στο Βίντεο τι δήλωσε ο κ.Αδαμίδης:


Οι 20 ύποπτοι, καλούνται πλέον την Τρίτη να δώσουν συγκεκριμένες εξηγήσεις για την υπόθεση, η οποία όπως είπε ο κ. Αδαμίδης «έχει λάβει έναν εξόχως πολιτικό χαρακτήρα».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Σπύρος Πετρίδης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, επισήμανε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η στιγμή κατά την οποία καλούνται οι 20 να καταθέσουν ως ύποπτοι για την επίθεση, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά, την ίδια στιγμή η μητρική εταιρεία Ελ Ντοράντο απείλησε με ματαίωση της επένδυσης, η “Ελληνικός Χρυσός” πίεζε και ο Καναδός πρέσβης έκανε υποδείξεις για την επένδυση.

Δείτε το Βίντεο με τη δήλωση του κ. Πετρίδη:



Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση