GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθησυχαστικά τα μηνύματα για την υγεία του Μαντέλα

O πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα κάλεσε σήμερα τους Νοτιοαφρικανούς να μην πανικοβάλλονται μετά την νέα εισαγωγή του ιστορικο...

O πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα κάλεσε σήμερα τους Νοτιοαφρικανούς να μην πανικοβάλλονται μετά την νέα εισαγωγή του ιστορικού ηγέτη της χώρας Νέλσον Μαντέλα σε νοσοκομείο, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.
Ο Μαντέλα, 95 ετών, εισήχθη σε νοσοκομείο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τοπική ώρα.
"Ο Νέλσον Μαντέλα είναι σε καλά χέρια", και η χώρα δεν πρέπει να καταλαμβάνεται από πανικό", δήλωσε ο πρόεδρος Ζούμα μιλώντας στο BBC.
"Βρίσκεται στο νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων". Ο οργανισμός του "ανταποκρίθηκε θετικά στη θεραπεία. Αυτή είναι μια καλή είδηση. Και ασφαλώς, υπάρχουν ανησυχίες αλλά (. . .) ας θυμόμαστε ότι ο Μαντίμπα δεν είναι, εδώ και καιρό, νέος", εξήγησε.
Ο ιστορικός ηγέτης της Νότιας Αφρικής, που υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές στον αγώνα κατά του απαρτχάιντ, ήταν φυλακισμένος την εποχή του καθεστώτος των φυλετικών διακρίσεων, περίπου για ένα τέταρτο του αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση