GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Βόμβα στα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος

Πρέπει όλοι να συνδράμουμε στη λαίλαπα που πάει να επιβληθεί στην Κύπρο. Δεν είναι μόνο ζήτημα της Κύπρου, αφορά ολόκληρη την ευρωζώνη. Ε...

Πρέπει όλοι να συνδράμουμε στη λαίλαπα που πάει να επιβληθεί στην Κύπρο. Δεν είναι μόνο ζήτημα της Κύπρου, αφορά ολόκληρη την ευρωζώνη. Είναι βόμβα στα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος, είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παυλόπουλου:
-Το μέτρο που πάει να επιβληθεί στην Κύπρο, μπορεί να αποτελέσει προάγγελο για κάποιο άλλο κράτος.
-Δεν είναι δυνατόν να διαλυθεί η ευρωζώνη με τις γερμανικές εμμονές.
-Πρέπει να δούμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και πια στάση είχε η Κύπρος στη διαπραγμάτευση. Το θέμα δεν έχει λήξει, αλλά η αρνητική κρισιμότητα του θέματος υπάρχει.
-Με αυτά που κάνουν στο Eurogroup, εκείνοι καταστρέφουν το ευρώ και την ευρωζώνη. Και εξωθούν να βγουν στην επιφάνεια, οι δυνάμεις που είναι ενάντια στο ευρώ.
-Η Βουλή συγκαλείται με κάποιους κανόνες. Ή ο πρωθυπουργός παίρνει την απόφαση για την συζήτηση, ή η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να το προκαλέσει με τη διαδικασία της συζήτησης εκτός ημερησίας διατάξεως. Από ότι γνωρίζω ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το ζήτησε με αυτό τον τρόπο.
-Δεν θα υπάρξουν απολύσεις. Κάνουμε διαπραγμάτευση, αν είχαμε πει ναι σε όλα δεν θα είχε φύγει η τρόικα.

Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση