GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυσαρεστημένος ο Αναστασιάδης με τον Σαρρή...

Σοβαρά δυσαρεστημένος από την απόδοση του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή στην συνεδρίαση του Eurogroup φέρεται να είναι ο Νίκος Αναστα...

Σοβαρά δυσαρεστημένος από την απόδοση του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή στην συνεδρίαση του Eurogroup φέρεται να είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Κυβερνητική πηγή απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο υπουργός τελεί υπό παραίτηση, πριν αναχωρήσει το απόγευμα για την Μόσχα.
Ενδεικτικό της στάσης του προέδρου Αναστασιάδη είναι ότι χθες δεν απάντησε στην ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά πόσο ο υπουργός Οικονομικών ήταν επαρκής διαπραγματευτής στο Eurogroup.
Από το προεδρικό περιβάλλον αλλά και από κύκλους του ΔΗΣΥ αναφέρεται ότι ο κ. Σαρρής αποδείχθηκε ότι στην σύνοδο του Eurogroup ήταν «εξαιρετικά μαλακός», ενώ έδειξε αδυναμία να προτείνει λύσεις εξόδου από την κρίση.
Η παραίτηση ή παύση του κ. Σαρρή αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με την επιστροφή του από την Μόσχα ή λίγο μετά. Έγκυρη πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όταν κάποιος δεν παραιτείται και πρέπει να φύγει, τότε απολύεται».
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση