GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βεστερβέλε: Είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε αλληλεγγύη

«Είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε αλληλεγγύη, αλλά και αντιστρόφως, πρέπει οι χώρες οι οποίες ζητούν αλληλεγγύη να είναι πρόθυμες να πράξουν ...

«Είμαστε πρόθυμοι να δείξουμε αλληλεγγύη, αλλά και αντιστρόφως, πρέπει οι χώρες οι οποίες ζητούν αλληλεγγύη να είναι πρόθυμες να πράξουν το καθήκον τους» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, αναφερόμενος στο ζήτημα της Κύπρου και τόνισε ότι και η Κύπρος πρέπει να τηρεί τους κανόνες που απορρέουν από τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη.

Σε συνέντευξή του, στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, ο κ. Βεστερβέλε εξέφρασε επίσης ανησυχία και για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Με αφορμή την υπόθεση της Κύπρου, βλέπουμε παράλυση στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι το οποίο δεν μπορεί να αρέσει σε κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση