GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη των τριών αρχηγών το απόγευμα

Στο τραπέζι των τριών αρχηγών μπαίνει σήμερα Τρίτη το κυπριακό θέμα. Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης στη συνάντηση που θα έχουν σ...

Στο τραπέζι των τριών αρχηγών μπαίνει σήμερα Τρίτη το κυπριακό θέμα. Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης στη συνάντηση που θα έχουν στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου θα συζητήσουν μεταξύ άλλων και το “κούρεμα” των καταθέσεων στην Κύπρο, ενώ το κεντρικό ζήτημα θα είναι οι αλλαγές στο Δημόσιο και οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Πάντως, με γραπτή του δήλωση ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη συμπαράσταση της Ελλάδας στον κυπριακό λαό και έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας σε Έλληνες και Κύπριους.
«Η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου. Άλλωστε, περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση.
Στο μεταξύ, την κατηγορηματική διάψευση του κύπριου προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη προκάλεσε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το αν η Αθήνα τήρησε αρνητική για την Κύπρο στάση στο Eurogroup, όπως μετέδωσε τηλεοπτικό κανάλι επικαλούμενο πηγή από το Προεδρικό Μέγαρο.
Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση