GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργασία Πούτιν - Σιγκάλ

Συνεργασία Πούτιν - Σιγκάλ Τι κοινό μπορεί να έχει ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ; Το πά...

Συνεργασία Πούτιν - Σιγκάλ

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ; Το πάθος τους για τις πολεμικές τέχνες.
Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκέφτηκε να τον αξιοποιήσει, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότα: να μυήσει όλους τους μαθητές της Ρωσίας στην πολεμική τέχνη Σάμπο ( μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει το τζούντο και την πάλη και ήταν το μυστικό όπλο των πρακτόρων της KGB). Οι δύο τους θα συνεργαστούν για να προωθήσουν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάρτισης.
Ο Ρώσος Πρόεδρος ξενάγησε τον Στίβεν Σιγκάλ, στις καινούργιες εγκαταστάσεις στη Μόσχα και παρατήρησε ότι πολλά παιδιά είναι αδύναμα και πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό για να μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την πατρίδα τους.
Δήλωσε: " Δεν πρέπει να έχουμε παιδιά, που κάθονται στον πάγκο στο μάθημα της φυσικής αγωγής. Όλοι θα πρέπει να αθλούνται, χωρίς καμία εξαίρεση. Τα παιδιά πρέπει να είναι δυνατά και υγιή, να αγαπούν τον αθλητισμό και να έχουν την ευκαιρία να εξασκούνται, για να μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Σε τελική ανάλυση θα πρέπει να είναι σε θέση να υπερασπιστούν την πατρίδα τους".
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε την κυβέρνηση να επαναφέρει στα σχολεία το πρόγραμμα GTO, που σημαίνει 'Έτοιμος για Εργασία και Άμυνα".
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση