GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλογιάννης-Βίτσας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας έδωσαν το «παρών» ...

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
«Δυο ιστορικά πρόσωπα, δύο πολιτικοί έβαλαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου», ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας είπε: «εύχομαι στην ιστορική για όλους μας στιγμή, οι αποφάσεις να είναι για το καλό και σε θετική κοινωνική κατεύθυνση».
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ



3 σχόλια

  1. Έχετε βάψει τα χέρια σας με ΑΊΜΑ και μάλιστα Κρητικών..τα παιδιά στην Λάρισα ταν από την ΚΡΗΤΗ.. Κεφαλογιαννη σε θυμάμαι όταν ξεκινούσες και γυρνούσες τα χωριά να δεις της κουμπαριές σου Είχες συνθήμα {ΑΞΊΖΕΙΣ} αν σου κόψουν τους λαιμούς τον παιδιών σας θα καταλάβετε... ΑΡΚΕΤΆ με εσάς ΨΑΝΑ ΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..ΑΣ ΕΧΕΙΣ 100 ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο συνήθως αλλαλάζων συρφετός του Σύριζα θα τους καταδικάσει αυτούς τους ξεφτίλες ή θα κρυφτεί ΠΑΛΙ;
    _______________________________
    «Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οι κομμουνιστές σε ξενοδοχείο που θα μιλούσε ο Βορίδης.

    Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής από ομάδα εργαζομένων στην KAVALA OIL, με αφορμή την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.

    Οι "εργαζόμενοι", φωνάζοντας συνθήματα, λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου "Ωκεανίς" και εισήλθαν μέσα, όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές.

    Έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά.
    Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο, όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη, αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα.

    Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους, αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω τη λύπη μου γι’ αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».
    _______________________________
    Όταν βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες να σηκώνουν μπαϊράκι σε κάθε μεταρρύθμιση που πάει να γίνει, αυτοί γιατί να κάνουν διαφορετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ1 Μαρ 2013, 11:42:00 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.... ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΣΩΖΩ-ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση