GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Χυδαία η ομιλία του πρωθυπουργού

«Χυδαία προπαγανδιστική προσπάθεια να κρύψει την αντιδραστική θεωρία», χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, περί άκρων. «Η...

«Χυδαία προπαγανδιστική προσπάθεια να κρύψει την αντιδραστική θεωρία», χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, περί άκρων.
«Η ομιλία του πρωθυπουργού περί άκρων αποτελεί μια χυδαία προπαγανδιστική προσπάθεια να κρύψει την αντιδραστική θεωρία «νόμος και τάξη», τον αυταρχισμό και την κρατική καταστολή σε βάρος του λαού, των εργαζόμενων, των αγροτών και αυτοαπασχολούμενων που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους σε συνθήκες κρίσης», αναφέρει αρχικά το ΚΚΕ και συνεχίζει:
«Είναι επίσης πασίγνωστο ότι το λαϊκό κίνημα δεν έχει καμία σχέση και είναι στον αντίποδα με τη φασιστική δημαγωγία και τις ρατσιστικές επιθέσεις, της κατά τον πρωθυπουργό λεγόμενης ακροδεξιάς».
Κλείνοντας, το ΚΚΕ σημειώνει ότι «ο λαός συσπειρωμένος να αντιμετωπίσει την κρατική καταστολή και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και της εργοδοσίας».

1 σχόλιο

  1. χχαχα..οι νεκρόφιλοι

    αναρρίγησαν οι ταριχευμένες Μούμιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση