GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολιοφθορά σε πούλμαν με παιδιά

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα στην Κρήτη, αφού άγνωστοι προκάλεσαν δολιοφθορά στο πούλμαν της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου, με τον οδηγό να...

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα στην Κρήτη, αφού άγνωστοι προκάλεσαν δολιοφθορά στο πούλμαν της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου, με τον οδηγό να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και να σταματά.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μονοφάτσι της Κρήτης, με τα παιδιά της ομάδας της τοπικής ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας που έχει πάρει το όνομα της Μπαρτσελόνα να εκτίθενται σε κίνδυνο. Όπως αναφέρει το «topikokritis», Ο σύλλογος διαθέτει ένα πούλμαν, το οποίο μεταφέρει τα παιδιά από τα γύρω χωριά της περιφέρειας στην προπόνηση. Σε μία διαδρομή που έδειχνε όπως όλες οι άλλες, ο οδηγός κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως σταμάτησε και κάλεσε μηχανικό, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχαν ξεβιδωθεί από κάποιον τα μπουλόνια, αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί από μόνο του.
Το περιστατικό θορύβησε όλη την περιοχή και η διοίκηση της ομάδας θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα φόνου, εγκληματική ενέργεια και δολιοφθορά. Παράλληλα, αποφάσισε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα του σωματείου μέχρι να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των παιδιών, ενώ ζητά από Πολιτεία και Αστυνομία προστασία και εγγυήσεις, πιέζοντας για διαλεύκανση της υπόθεσης. Ευτυχώς, ο οδηγός κατάλαβε γρήγορα ότι υπάρχει πρόβλημα.
Πηγή: gazzetta.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση