GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο μηχανισμός είσπραξης εσόδων

Παππάς: Πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο μηχανισμός είσπραξης εσόδων "Το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η υστέρηση της είσπρα...

Παππάς: Πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο μηχανισμός είσπραξης εσόδων

"Το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η υστέρηση της είσπραξης των εσόδων", είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο Νίκος Παππάς, σύμβουλος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Νίκου Παππά.
-Το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η υστέρηση της είσπραξης των εσόδων και μετά η σπατάλη του δημοσίου.
-Το οικονομικό μας πρόγραμμα εξαρτάται και από τι οικονομική κατάσταση θα παραλάβουμε από την κυβέρνηση.
-Το να αποτυπώσουμε και να ανακοινώσουμε από τώρα φορολογικούς συντελεστές, είναι εύκολο, αλλά θα ήταν ανεύθυνο. Για τα μεγαλύτερα εισοδήματα πρέπει να ληφθούν μέτρα, που θα είναι κοντά στην φοροδοτική τους ικανότητα. Πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους.
-Για την συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν: Θα περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, έχει όλα τα δεδομένα μπροστά της. Αν είναι έτοιμη, ας προχωρήσει με την ΑΟΖ. Ο δρόμος του διεθνούς δικαίου, είναι αυτός στον οποίο πρέπει να βαδίσουμε.
Ακούστε το ηχητικό:


Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Και οι Καραμανλικοί έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση... Γιατί να μη γελάσουν κι αυτοί με τον Τσίπρα ?

    Η Κουμονδούρου προκειμένου να κατευνάσει τη γκρίνα στο κόμμα από την προσέλευση του Τσίπρα στην εκδήλωση για τον Καραμανλή κατέφυγε στην έκδοση non papaer με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στους κάφρους της ότι πρέπει να πάει στην εκδήλωση για να... προβάλει το κυβερνητικό πρόγραμμα της αριστεράς... ώστε να μπορέσουν να γελάσουν και οι Καραμανλικοί.
    Δείτε τι γράφουν:...χιχιχιχι..


    Τι έλεγε ο Τσίπρας για τον Καραμανλή...πριν μας τρελάνουν μερικοί-μερικοί ΠΟΥΣΤΗΔΕΣύριζα.
    Ο Καραμανλής είναι υπερασπιστής των τραπεζών και των πολιτικών βίας!

    Να θυμηθούμε μερικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το 2009 για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήριζε ούτε λίγο, ούτε πολύ...«υπερασπιστή των τραπεζών» και «δημιουργό της πολιτικής βίας» γιατί η ιστορία "βία είναι το κόψιμο των συντάξεων" είναι παλιά και μόνιμη καραμέλα του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και το 2009 όπου όλα ήταν ειδυλλιακά

    Δημοσίευμα στην εφημερίδα Το Βήμα / 9 Απριλίου 2009

    Ο πρωθυπουργός ασκεί πολιτική που γεννά βία, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας
    «Ερώτημα προς τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, για το «αν προτίθεται να καταδικάσει την πολιτική που γεννά τη βία», απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη Τύπου, με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξής του για το περιβάλλον.«Ο πρωθυπουργός δεν δείχνει τόσο κουρασμένος, όταν είναι να υπερασπιστεί τους τραπεζίτες και την πολιτική τους. Δεν βλέπει την τυφλή βία, που καλλιεργεί αυτή η πολιτική με τις κατασχέσεις, τα πανωτόκια και τα άλλα μέτρα που λαμβάνονται; Θα καταδικάσει ο πρωθυπουργός την πολιτική, που γεννά τη βία; Όχι, γιατί αυτός την ασκεί», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπριτς ,μόνο στα μογγολα της Κουμουνδούρου, κεκλεισμένων των θυρών!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση