GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμη η κατάσταση στην Κύπρο- Άρχισαν να εξαφανίζονται τα τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ

Με ανταλλαγή προϊόντων και την χρήση ειδών πρώτης ανάγκης ζουν πολλοί Κύπριοι, που έχουν πλαφόν στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ τα 100 ευρ...

Με ανταλλαγή προϊόντων και την χρήση ειδών πρώτης ανάγκης ζουν πολλοί Κύπριοι, που έχουν πλαφόν στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ τα 100 ευρώ για την Τράπεζα Κύπρου και τα 120 ευρώ για την Λαϊκή Τράπεζα.
Το ρευστό έχει σχεδόν εξαντληθεί για τα περισσότερα νοικοκυριά οι τράπεζες ενδέχεται να παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 2 Απριλίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί εργοδότες δεν θα καταβάλλουν τους μισθούς του Μαρτίου, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δίνουν άδειες άνευ αποδοχών.  Έτσι, οι χιλιάδες πολίτες αναγκάζονται να ζουν μόνο με τα απαραίτητα, αφού τα ευρώ εξαντλούνται.
Το βράδυ το νησί θυμίζει έρημη περιοχή, με τις περισσότερες οικογένειες να κλείνουν τα φώτα για να κάνουν οικονομία, ενώ αν γίνουν πράξη οι φόβοι για «λουκέτο» στις τράπεζες μέχρι τις 2 Απριλίου, είναι δεδομένο ότι θα παρατηρηθούν ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Μεγαλονήσου έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα αναζήτησης ονομάτων και διευθύνσεων αυτών που έβγαλαν υπέρογκα ποσά από τις τράπεζες της Κύπρου στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση