GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχος «πόθεν έσχες» σε υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ

Σε ελέγχους «πόθεν έσχες» θα υποβληθούν φέτος τουλάχιστον 240 υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών με ελεγκτικές αρμοδιότητες ή με θέση π...

Σε ελέγχους «πόθεν έσχες» θα υποβληθούν φέτος τουλάχιστον 240 υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών με ελεγκτικές αρμοδιότητες ή με θέση προϊσταμένου στους ελεγκτικούς οργανισμούς.
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα καθορίστηκαν τα κριτήρια και η διαδικασία των ελέγχων της περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες», των υπαλλήλων .
Ειδικότερα, στην απόφαση προβλέπεται ότι στο δείγμα των υπαλλήλων που θα επιλεγεί για έλεγχο θα συμπεριληφθούν όσοι συγκεντρώνουν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- Ασκούν ή έχουν ασκήσει κατά την τελευταία τριετία τα καθήκοντα του προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης ή Τμήματος στις οργανικές μονάδες που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και στην Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
- Ασκούν καθήκοντα ελεγκτή στις περιφερειακές Δ/νσεις των παραπάνω οργανικών μονάδων τουλάχιστον για δύο έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση