GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς σχολίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου τον χαιρετισμό του Κατίδη...

Την άποψή της για την κίνηση του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που έβαλε με τη φανέλα της ΑΕΚ κατά της Βέροιας σχολίασε -και- η Τζούλια Αλε...

Την άποψή της για την κίνηση του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που έβαλε με τη φανέλα της ΑΕΚ κατά της Βέροιας σχολίασε -και- η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η κίνηση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ενώ η απόφαση της ΕΠΟ προκάλεσε διχασμό στους φιλάθλους για το εάν έπρεπε να επιβληθεί η ποινή ισόβιου αποκλεισμού από τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα.
Πέρα από τους φιλάθλους, μεταξύ των όσων σχολίασαν το συμβάν ήταν και η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία ζει μόνιμα πλέον στην Αυστρία.
Το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε: "Τα γερμανικά κανάλια για ακόμα μια φορά αναφέρθηκαν στην ξεφτίλα της χώρας αυτής, για τη ναζιστική αυτή χειρονομία. Ντροπή!"

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση