GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατζέντα της συνάντησης Χατζηδάκη-Μίλερ

Οι ενεργειακές επενδύσεις ήταν το θέμα της συζήτησης που είχε ο Αλεξέι Μίλερ της Gazprom με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υπ...

Οι ενεργειακές επενδύσεις ήταν το θέμα της συζήτησης που είχε ο Αλεξέι Μίλερ της Gazprom με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη.
Κύκλοι του υπουργείου σχολίαζαν μετά τη συνάντηση ότι δεν τέθηκαν ως θέμα στη συνάντηση οι ιδιωτικοποιήσεις καθώς ο κ. Χατζηδάκης δεν είναι αρμόδιος υπουργός ενώ σημείωσαν ότι συζητήθηκαν θέματα επενδύσεων.
Μάλιστα όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές «για να έρχεται δύο φορές μέσα σε δέκα μέρες ο κ. Μίλερ στην Αθήνα αυτό καταδεικνύει ότι η Gazprom αξιολογεί τη χώρα μας ότι υπάρχουν προοπτικές επενδύσεων και κατ' επέκταση προοπτικές ανάπτυξης».
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις τραπεζικές εξελίξεις στην Κύπρο οι ίδιες πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι «η Gazprom είναι ενεργειακή εταιρεία δεν είναι τράπεζα...».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση