GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβύη: Διακόπηκε η μεταφορά φυσικού αερίου

Η παράδοση φυσικού αερίου από τη Λιβύη προς την Ιταλία μέσω του αγωγού Green Stream σταμάτησε μετά από ανταλλαγή πυρών κοντά σε εγκαταστά...

Η παράδοση φυσικού αερίου από τη Λιβύη προς την Ιταλία μέσω του αγωγού Green Stream σταμάτησε μετά από ανταλλαγή πυρών κοντά σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, σύμφωνα με πηγές του ιταλικού ενεργειακού ομίλου ΕΝΙ.
Το πρωί, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, σημειώθηκαν συγκρούσεις στην περιοχή του αγωγού μεταξύ τοπικών φατριών με αποτέλεσμα η κοινοπραξία πετρελαίου και φυσικού αερίου, που ανήκει εξίσου στην EΝΙ και στην NOC (Εθνική Εταιρία Πετρελαίου της Λιβύης) να αποφασίσει «για λόγους ασφαλείας και για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των εγκαταστάσεων, να σταματήσει την παραγωγή» όπως σημείωσαν οι προσκείμενες στην ΕΝΙ, πηγές.
Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παράδοση αερίου μέσω του αγωγού Green Stream διακόπηκε ενώ ταυτόχρονα, ελήφθησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για το τοπικό προσωπικό, το οποίο δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο. Η ταυτότητα των ένοπλων ομάδων, τα κίνητρά τους και η φύση των ένοπλων συγκρούσεων δεν έχουν διευκρινιστεί.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση