GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παίρνουμε σοβαρά τις απειλές της Β. Κορέας»

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι λαμβάνει «σοβαρά» την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εναντίον της Ν...

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι λαμβάνει «σοβαρά» την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εναντίον της Νότιας Κορέας, σημειώνοντας ότι παρόμοιες απειλές από το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ δεν είναι συχνές.
«Είδαμε τη νέα ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας. Παίρνουμε στα σοβαρά αυτές τις απειλές και είμαστε σε στενή συνεργασία με τους συμμάχους μας, ειδικά τη Νότια Κορέα», δήλωσε ο Κέιτλιν Χάιντεν, εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα έχει τεθεί σε «κατάσταση πολέμου» κατά της Νότιας Κορέας κλιμακώνοντας τη σκληρή ρητορική κατά της Σεούλ και της Ουάσιγκτον που οξύνθηκε μετά τις νέες διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Πιόνγκγιανγκ εξαιτίας των πυρηνικών δοκιμών που εξελίσσει.
«Από τη στιγμή αυτή και μετά, οι σχέσεις Βορρά-Νότου εισέρχονται στην κατάσταση πολέμου και όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν μεταξύ του Βορρά και του Νότου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αναλόγως » αναφέρεται σε βορειοκορεατική ανακοίνωση, που μεταδόθηκε από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA και κοινοποιήθηκε σε όλα τα θεσμικά και στρατιωτικά όργανα του καθεστώτος.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση