GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Καπόνο από Παναθηναϊκό

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από δικό του αίτημα, ο Τζέισον Καπόνο, λόγο του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες. Ο Αμερικ...

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από δικό του αίτημα, ο Τζέισον Καπόνο, λόγο του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες.
Ο Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε να αποδεσμευτεί γιατί δεν είχε χρόνο συμμετοχής στους «πρασίνους», ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε οικογενειακό πρόβλημα πριν έρθει στην Ελλάδα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα του Καπόνο και οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Το τέλος της παρουσίας του Καπόνο στον «εξάστερο» ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την εξής ανακοίνωση:
«Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες».
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση