GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "σπόντα" της Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό "Hello!" και μίλησε για τον ανταγωνισμό της τηλεόρασης και για τα συναισθήμα...

Η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό "Hello!" και μίλησε για τον ανταγωνισμό της τηλεόρασης και για τα συναισθήματά της που αποχώρησε από την εκπομπή τoυ Alpha "Μες στην καλή χαρά".
"Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός. Για να δουλέψεις σήμερα στην τηλεόραση θεωρώ ότι ή πολύ τυχερός πρέπει να είσαι, ή να έχεις φίλους και φίλες που θα σε βοηθήσουν, προτείνοντάς σε για κάποια θέση. Βλέπουμε πολλά άτομα που δουλεύουν επειδή διατηρούν φιλικές σχέσεις με κάποιον και λιγότερους οι οποίοι το προσπαθούν μόνοι τους" δήλωσε.
Για το αν νιώθει πικρία μετά την διακοπή της συνεργασίας της με το "Μες στην καλή χαρά" η Ευαγγελία Αραβανή σχολίασε: "Πικρία όχι. Στην αρχή στεναχωρήθηκα γιατί την ήθελα πολύ αυτή τη συνεργασία. Παρακολουθούσα την εκπομπή, πίστευα ότι θα ταίριαζα με αυτή την παρέα, μου άρεσε το πέρασμά μου από εκεί, παρά τον δεύτερο ή τρίτο ρόλο που θα είχα στην εκπομπή. Πήγα με χαρά στο "Μες στην καλή χαρά", αλλά μέσα σε λίγο καιρό από την πρεμιέρα διακόπηκε η συνεργασία. Τώρα πλέον όμως που εξέτασα τα πράγματα πιο καθαρά, διαπιστώνω ότι δεν πρέπει να στενοχωριέμαι. Σκέφτηκα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και μπορεί να έρθουν καλύτερα πράγματα. Και ήρθαν τελικά".
Πηγή: Hello!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση