GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια Θεσσαλονικιά έριξε… άκυρο στον Γιάννη Λουκάκο για τη νέα του εκπομπή; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το τρέιλερ της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, Dr. Cook να έχει βγει στον αέρα, ο chef όμως στην νέα του εκπομπή θα έχει μια α...

Μπορεί το τρέιλερ της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, Dr. Cook να έχει βγει στον αέρα, ο chef όμως στην νέα του εκπομπή θα έχει μια απώλεια.
Σύμφωνα με το show ΖΑΠ, ο Γιάννης Λουκάκος ήθελε πολύ στην εκπομπή του να είναι και η Πηνελόπη Πλάκα, αλλά τελικά η ηθοποιός του έριξε πόρτα. Οι βασικοί λόγοι για την άρνησή της ήταν δύο. Πρώτον ότι δεν τα βρήκαν στα χρήματα και δεύτερον ότι τα γυρίσματα της εκπομπής συμπίπτουν με την περιοδεία της παράστασης "Είδα το Χάρη με τα μάτια μου" στην Αμερική, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η Πηνελόπη αποφάσισε να αφιερωθεί στο θέατρο, αλλά και στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς του MEGA, "Με τα παντελόνια κάτω", οπότε ο χρόνος της ήταν πολύ περιορισμένος.
PINEL

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση