GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γυναίκα που χώρισε Αγκουέρο-Μαραντόνα

Από γυναίκα, που παλαιότερα την είχε στο πλευρό του, την πάτησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, καθώς αυτή ξελόγιασε τον γαμπρό του, με τον ...

Από γυναίκα, που παλαιότερα την είχε στο πλευρό του, την πάτησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, καθώς αυτή ξελόγιασε τον γαμπρό του, με τον τελευταίο να αφήνει την κόρη του. Μιλάμε βέβαια για τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος «γλυκάθηκε» από την Καρίνα Τεχέρα - ξανθιά από την Αργεντινή - και γκρεμίζει τον γάμο του.
Να θυμίσουμε πως ο διεθνής Αργεντινός άσος έχει παντρευτεί την κόρη του «Ντιεγκίτο», Γιαννίνα, με την οποία έχει αποκτήσει και παιδί. Ο «Κουν» εθεάθη με την Καρίνα Τεχέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπουένος Άιρες. Πρόκειται για τραγουδίστρια η οποία στο παρελθόν φέρεται να είχε σχέση με τον Μαραντόνα και τώρα παίρνει από τον «Ντιεγκίτο» τον γαμπρό του.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σέρχιο Αγκουέρο λαχτάρησε, όταν παρακολουθώντας τη συναυλία της νέας του συντρόφου, Καρίνα Τεχέρα, αυτή λιποθύμησε στη σκηνή. Ο Αργεντινός άσος βρέθηκε στο νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες μαζί της.
Την ίδια ώρα η γυναίκα του Αγκουέρο ζητά από τον άσο της Σίτι 10.000 λίρες για να του δώσει διαζύγιο, καθώς θέλει να νοικιάσει ένα πολυτελές σπίτι στο Μπουένος Άιρες για να ζήσει με το παιδί τους.
,
ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση