GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτόπαπας: Τι λένε οι γιατροί από την Αμερική

Ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας από το πρωί της Κυριακής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, ύστερα από τοι ατύχημα που είχε...

Ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας από το πρωί της Κυριακής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, ύστερα από τοι ατύχημα που είχε.
Υπεβλήθη αμέσως σε επέμβαση στο κεφάλι και βρίσκεται ακόμα σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι αμετάβλητη.
Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα αποφάσισαν να στείλουν τις εξετάσεις σε γιατρούς στην Αμερική και στην Αγγλία. Οι πρώτες απάντήσεις από τους Αμερικανούς ήρθαν.
Διαβάσαμε: " Καθοριστικές για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα θα είναι οι επόμενες 4 ημέρες.
Από χθες οι Αμερικανοί γιατροί έχουν παραλάβει και μελετούν τις εξετάσεις που έστειλε η οικογένεια σε συνεργασία με τους γιατρούς του ΚΑΤ. Στα χέρια και των Βρετανών γιατρών βρίσκονται οι εξετάσεις επίσης από χθες και η οικογένεια περιμένει τις εκτιμήσεις τους.
Η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς του ΚΑΤ αλλά όπως είχε πει ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας,  θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Ακόμη και την πιο μικρή πιθανότητα που μπορεί να υπάρχει.
Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί γιατροί αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, αναμένεται να στείλουν τις τελικές απαντήσεις τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ώρα μένουμε σε αυτό. Ωστόσο κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει μέχρι να στείλουν οι ξένοι γιατροί ολοκληρωμένες τις δικές τους εκτιμήσεις.
Όσον αφορά για την κατάσταση του Τόμας, παραμένει σταθερά κρίσιμη. Οι γιατροί δοκιμάζουν διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές προκειμένου να προκαλέσουν αντίδραση στον 25χρονο άτυχο νεαρό.
Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες ιατρικού περιεχομένου, σήμερα δοκιμάζεται μια νέα φαρμακευτική αγωγή ώστε να προκαλέσουν αντίδραση στον εγκέφαλο του Τόμας.
Η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος που είναι συγκλονισμένος από το τραγικό ατύχημαπροσεύχεται και ελπίζει να γίνει το θαύμα".
Πηγή: Fthis

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση