GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε θετικό έδαφος η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου και ευρώ-γεν

Σε θετικό έδαφος πέρασε η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και ευρώ - γεν, καθώς στην αγορά φαίνεται να υπερισχύει η άποψη ότι η κρίση στην Κύπρο...

Σε θετικό έδαφος πέρασε η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και ευρώ - γεν, καθώς στην αγορά φαίνεται να υπερισχύει η άποψη ότι η κρίση στην Κύπρο δεν θα μεταδοθεί στα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης.
Θετική ήταν η αντίδραση της αγοράς μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ της Αθήνας και της Λευκωσίας για την πώληση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
Για πολλούς χρηματιστές, η επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Κύπρο και την τρόικα αποτελεί το επικρατέστερο σενάριο. Αναγνωρίζουν, ωστόσο, ότι η αβεβαιότητα στην αγορά κλιμακώνεται εν όψει του σαββατοκύριακου.
Στις 13.41 (ώρα Ελλάδος), το ευρωπαϊκό νόμισμα ενισχυόταν κατά 0,47% έναντι του αμερικανικού και η ισοτιμία ανερχόταν στα 1,2959 δολάρια. Σε σύγκριση με το γεν, το ευρώ κατέγραφε κέρδη 0,29% στα 122,78 γεν.
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση